Pátek - 18 října - 2024

Nejnovější

Nový Zippo zapalovač: Svítící ve tmě – kombinace klasiky a moderního designu

Značka Zippo, známá po celém světě díky svým zapalovačům odolným proti větru a s doživotní zárukou, přichází s revoluční novinkou: benzínový model Zippo, který září ve tmě. Tento zapalovač není jen běžným nástrojem, ale mistrovským dílem, které přináší zcela nový rozměr kreativity do světa zapalovačů. Představte si, že vystavíte svůj Zippo zapalovač světlu a poté, co zhasnete, váš zapalovač září jasně ve tmě.

Klasický design a povrch Glow in the Dark

Povrch „Glow In The Dark“ se rozsvítí ve tmě po předchozím vystavení světlu. Tento efekt je umožněn speciálním fosforeskujícím materiálem, který světlo absorbuje a následně ho ve tmě postupně uvolňuje. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí mít svůj zapalovač snadno dohledatelný ve tmě, nebo pro ty, kteří ocení zářivé a vizuálně atraktivní efekty.

Navrženo pro dlouhou životnost

Jak je u značky Zippo zvykem, i zapalovač s povrchem Glow in the Dark je mnohem víc než jen efektínm a efektivním nástrojem. Přináší charakteristické „Zippo cvaknutí“ víčka, které fanoušci po celém světě znají a milují. Díky celokovové konstrukci a větruodolnému designu jej můžete používat prakticky kdekoliv. A to nejlepší? Je opakovaně plnitelný, ekologický a může vás provázet kliděn celý život. Pro nejlepší výkon se doporučuje plnit jej originálním palivem Zippo. A jako vždy, přichází s doživotní zárukou Zippo: „It works or we fix it free™“ (Funguje nebo jej zdarma opravíme).

Zapalovač zářící ve tmě od Zippo není jen produktem; je to zážitek. Je to spojení nadčasového designu Zippo s moderní inovací. Ať už jste sběratel, nadšenec, nebo někdo, kdo hledá unikátní dárek, tento zapalovač vás jistě ohromí. Tak proč čekat? Osvětlete své noci se zapalovačem zářícím ve tmě od Zippo.

KOMENTOVAT ČLÁNEK

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

spot_imgspot_img

Už jste četli ?

spot_img