Čtvrtek - 19 září - 2024

Nejnovější

Rádi cestujete? Pořiďte si nabíjecí stanici s kapacitou 276 000 mAh

Jestliže trávíte často čas mimo domov, ať už kvůli svým koníčkům nebo protože pracovně cestujete a nemáte možnost využívat elektrickou energii z klasických zdrojů, přijde vám vhod nabíjecí stanice. V nabídce jsou různé modely, ovšem vyhovovat vám jistě bude KSIX nabíjecí stanice s kapacitou 276 000 mAh, 1 021 Wh. Má 6 výstupů, lze ji dobít několika způsoby, snadno ji přenesete a nechybí jí přehledný LED displej.

Zdroj energie v podobě nabíjecí stanice

Nabíjecí stanice je pro mnohé z nás nutnost, zvláště pokud chceme i během delšího pobytu venku používat moderní technické pomůcky. Jde o výborně způsob, jak mít stále po ruce přístup k elektrické síti, ať jste v zahraničí, v lese v ČR nebo kdekoli jinde mimo váš domov.

Díky LED displeji, 1 021 Wh baterii a 6 výstupy napájení pro nabití telefonů, fotoaparátů nebo i malých spotřebičů, si přijdete jistě na své.

I nabíjení stanice je možné snadno a téměř kdekoli. Buď ze sítě, prostřednictvím solárního panelu (není součástí balení, lze jej dokoupit), přes USB-C vstup nebo nabíječkou do auta. Délka nabíjení se liší v závislosti na zdroji energie.

Využijte stanici i doma

Samozřejmě vám nabíjecí stanice může přijít vhod i doma, kdy probíhá odstávka elektrické energie. Rázem si napojíte na záložní zdroj váš notebook, dobijete telefon nebo chytré hodinky. Stejně tak si budete moci zapnout malé spotřebiče.

Nabíjecí stanice disponuje 2 AC zásuvkami s maximálním výkonem 2 400 W, 2 USB-A 18 W zásuvky, 1x 100 W USB-C D port a 1x 120 W DC výstup. Vše bez nutnosti externího napájení.

Ovládání napájení funguje prostřednictvím mobilního telefonu. O všem vás informuje LED displej, který lze vypnout, pokud jej právě nepotřebujete.

Koupit si tuto skvělou dobíjecí stanici s prodlouženou záruční dobou 3 roky můžete na Milica.cz. V nabídce je i varianta s menší kapacitou.

KOMENTOVAT ČLÁNEK

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

spot_imgspot_img

Už jste četli ?

spot_img