Čtvrtek - 19 září - 2024

Nejnovější

Hledáte tipy na chutné vánoční dárky? Zvolte překvapení od eDelikatesy.cz

Také potřebujete obdarovat osoby, které si mohou koupit vše, co potřebují? Klasické dárky jste jim věnovali v uplynulých letech, víte, že do domácnosti nic nepotřebují, v průběhu roku jim i jen tak koupíte pro potěšení to, co vám „cvrnkne do nosu“, a tak na Vánoce nemáte inspiraci na dárek, který by jim přišel vhod. V takových případech je skvělé věnovat jídlo. Jídlo takové, které je výtečné, vyzkoušené, běžně si ho nekupujeme, přestože většina z nás na něj má téměř kdykoli chuť. Právě takové potraviny a jídla koupíte v e-shopu se španělskými potravinami eDelikatesy.cz.

Úžasné fíky v čokoládě

Uznejte, že dárky nemusí být drahé, a přesto nám udělají obrovskou radost. Většina z nás bude potěšena, když dostane fíky v čokoládě Rabitos Royale. Jde o bonboniéru s luxusní dobrotou, která je oblíbená po celém světě. Pokud chcete krabičku zajímavě zabalit, kupte ještě pár jednotlivých fíků v čokoládě se solí a karamelem nebo fíků v Ruby čokoládě a vše nasypte do celofánového sáčku. Pestrý a lahodný prezent je na světě. Nezapomeňte koupit pár fíků v čokoládě i pro sebe, budete nadšení.

Sýrový talíř trochu jinak

Věnovat můžete i famózní sýry. Na eDelikatesy.cz koupíte ovčí sýry, kozí i kravské sýry mnoha druhů. Některé zrály 3 měsíce, další 6 měsíců, některé i rok a půl. Milovníci sýrů i sýrových talířů, na které přidáte další delikatesy k vínu, budou velmi potěšeni.

Šunky a salámy

Lidé, kteří si rádi dopřejí uzené i jiné masové výrobky, budou mít radost z kvalitní Jamón, Paleta Serrana, Pesón o váze 4 – 4,5 kg. Jde o dražší dárek, ale je nadmíru kvalitní a lahodný. Pochází z bílých prasat, jde o přední nohu, plec. Má jedinečnou jemnou chuť, které dosahuje díky svému sušení v přírodních podmínkách.

Podívejte se na eDelikatesy.cz, jistě najdete ten pravý dárek i pro vaše blízké.

KOMENTOVAT ČLÁNEK

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

spot_imgspot_img

Už jste četli ?

spot_img