Pátek - 18 října - 2024

Nejnovější

Kde sehnat krásný umělý vánoční stromek i další výzdobu?

Také patříte k těm, kdo mají raději umělý vánoční stromek? Říkáte si, že šetříte přírodu, investice se vám za pár let vrátí, vůni docílíte chvojím ve velké váze a především nemusíte stále vysávat jehličí? Jednou začas je ale potřeba stromeček vyměnit za nový. A ty dnešní, moderní jsou od živých stromků k nerozeznání.

Velké i malé umělé vánoční stromky

Dokdy máme malé děti, chceme většinou vánoce připravit do posledního detailu. Mnohé věří na Ježíška, který by měl samozřejmě přinést co nejhezčí stromeček. Na výběr máte z několika typů. Umělé vánoční stromky z PVC, jejichž jehličí tvoří nařezané proužky PVC. Jejich předností je nízká cena a většinou velká hustota stromečku. Hned poznáte, že jde o umělý stromek. Jehličí z tenčí PVC folie poměrně rychle ztrácí pevnost, s čímž je spojen i tvar.

Vánoční stromky z 3D jehličí

Chcete-li luxusní, prémiový vánoční stromeček, vsaďte na tento. Větvičky s jehličím jsou vyrobeny metodou vstřikování plastu do forem, a tak je dosaženo téměř dokonalé repliky přírodního jehličí. Stromeček vypadá věrohodně a přirozeně. Použitý materiál je kvalitní a flexibilní. Krátkodobě se dá umístit i do exteriéru. Nevýhoda je ve vyšší ceně. Pokud si ale spočítáte, kolik ročně za nový stromek utratíte včetně nákladů na benzin a čas, investice se vám za pár let vrátí a vyplatí se.

Girlandy a další umělá výzdoba

Aby byly Vánoce vážně sváteční, kromě umělého vánočního stromku můžete použít i umělé girlandy a věnce. Díky nim si můžete některou výzdobu připravit již na začátku prosince i dříve, pokud chcete. Můžete je nazdobit s pomocí baněk, lesklých řetězů, vlasů, usušených plátků pomerančů, celé skořice a podobně. Použít můžete i umělé květiny, kupříkladu vánoční hvězdu v bílé či rudé podobě.

Vše najdete na florum.cz.

KOMENTOVAT ČLÁNEK

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

spot_imgspot_img

Už jste četli ?

spot_img