Pátek - 18 října - 2024

Nejnovější

Nová rezidenční oblast Byty u parku je skvělou příležitostí pro rodiny s dětmi

Praha dlouhodobě patří k místům s nejvyšší průměrnou mzdou v České republice, ovšem s tím souvisí i enormně vysoké ceny nemovitostí. V důsledku toho se většina mladých rodin s dětmi musí smířit s podnájmem a placením vysokého nájemného, místo aby žili ve své domácnosti a spláceli rozumnou hypotéku. Právě pro tyto lidi v poslední době vzniká řada nových rezidenčních oblastí, v nichž jsou k dispozici moderně vybavené byty za výhodné ceny.

Byt je vybaven těmi nejlepšími dostupnými materiály

I když se nová rezidenční oblast Byty u parku nachází na místě bývalého nákladového nádraží Žižkov a v okolí Malešické ulice, je na vybavení domácností používáno nejkvalitnějších materiálů. Obrovskou výhodou navíc je, že si byt můžete po zakoupení zařídit přesně podle vašich představ. Bez jakýchkoliv příplatků si vyberete mezi několika odstíny podlah, interiérových obkladů nebo dveří či dlažeb. Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů s důrazem na dlouhou životnost a vysokou odolnost.

Jak je vybavena koupelna?

Kromě designu interiéru si můžete zvolit také vybavení koupelny a toalety. Ta je konkrétně vybavena závěsným záchodem, velkým umyvadlem a menším umývátkem. Opět je kladen důraz na kvalitní materiály, protože developer projektu rozhodně nechce, aby se několik měsíců po nastěhování objevil problém s odpady či přímo toaletou. Nové byty na Praze 3 jsou samozřejmě vybaveny i skleněným sprchovým koutem o rozměrech 90 x 90 centimetrů v bílé barvě, jenž je vyrobený z litého mramoru.

Jak si nový byt koupit?

Pokud se vám rezidence Byty u parku zalíbila, není nic jednoduššího než se obrátit na makléře s poptávkou o konkrétní byt. I když prodej úspěšně pokračuje, relativně dost bytů je stále volných. S makléřem vyřešíte nejenom konkrétní vybavení vašeho bytu, ale i možnosti financování a podrobné obchodní podmínky. Samozřejmě si můžete nechat čas na rozmyšlenou, protože koupě bytu v řádu několika milionů je zásadním životním krokem. Po tuto dobu je byt pochopitelně rezervován vaším jménem.

Nové byty v oblasti Malešické ulice jsou přímo stvořené pro rodiny s dětmi. V místě naleznete veškerou občanskou vybavenost, a navíc je celá oblast projektována v unikátním souladu s přírodou.

1 komentář

  1. Tato nová rezidenční oblast má jednu jedinou velkou nevýhodu. Je totiž navržena tak, aby nevzbuzovala moc pozornosti. Mně by se naopak líbilo, aby třeba ty byty měly moderní velké a těžké https://www.jis.cz/hlinikove-dvere/ hliníkové dveře, ale to se prostě nestane jen tak ze dne na den. Kriminalita v té oblasti je bohužel vyšší než je pražský průměr.

KOMENTOVAT ČLÁNEK

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

spot_imgspot_img

Už jste četli ?

spot_img